Honey I U

Ergens in 2014 was ik samen met mijn vrouw in Antwerpen. Ik had gelezen over een aantal koffiezaken en omdat ik voor mijn eigen zaak op zoek was naar inspiratie, wilde ik deze wel eens van dichtbij zien.

Per toeval liepen we tegen een koffiezaak aan die ik nog niet kende: “Kaffeenini”. Een leuk ingerichte zaak met een uitgebreide lijst aan koffie- en theevariaties. Ik besloot te gaan voor de cappunini, een cappuccino met kaneel, chili en honing! Wat een geweldige combinatie was dat! Dit wilde ik ook gaan maken. Ik kwam er al gauw achter dat de chili voor sommigen toch iets te pittig bleek te zijn. Ik wilde dat dit drankje net zo populair zou worden zoals de normale cappuccino dus ik gebruikte alleen de honing. Maar dan is het geen cappunini meer. Mijn schoonvader kwam met het idee om het dan maar ‘Honey, I U’ te noemen!

Een perfecte naam voor dit lichtzoete drankje!